Névjegy

Gyalog Katinka vagyok, aki nagy elszántsággal követem Édesapám nyomdokait, aki az alábbi módszert dolgozta ki a humán egészségügyi ellátásban.
Munkámban példaképem Ő, hisz mindenre megtanított, ami az alapja a tevékenységünknek, ugyanis családi vállalkozásban dolgozom vele.
Büszkeséggel tölt el, hogy egyéni sikereim is vannak, ami inspirál a tovább tanuláshoz.

A módszer dióhéjban.

Az általunk kifejlesztett módszer ( Gyalog – módszer )  Magyarországon egyedülálló kezdeményezés, amit 1996 óta alkalmazunk az egyénre szabott célirányos kezeléseinkben. A módszer lényege, az idegrendszeren alapuló, úgynevezett homeosztázisos folyamat megbomlásának oki (primer) részének megkeresése és annak okozati (secunder) kezelése. Mindezt a célsejtek és a célátadó sejtek közvetítése során intenzív, passzív, szedáló és stimuláló ingerekkel váltjuk ki a szimpatikus és a paraszimpatikus idegrendszeren keresztül. A fentieket figyelembe véve, az idegrendszerünk funkcionális működése megváltozik és a gyógyulásra való törekvés,  kiváló eredményeket hoz létre a szervezetünkben. A kezelések az oki problémának megfelelően egyénre szabottak, és eltérőek.               

            
   Gyalog Ferenc
ügyvezető igazgató